Kövess minket:
Eseménynaptár
2024. május
H
K
Sz
CS
P
Szo
V
 
 
1
28
29
30
31

Összes esemény ›

Főoldal / Hírek / Nyílt nap, Szakmai és Állásbörze a KERI-ben

Nyílt nap, Szakmai és Állásbörze a KERI-ben

2023. december 04.

A Tolna Vármegyei SZC Bezerédj István Technikum Szakmai és Állásbörzét tartott 2023. december 1-jén, pénteken 8.30-tól. A nyílt nappal egybekötött rendezvényen sok-sok programmal, információval és érdekességgel várták az érdeklődőket.

Az iskola második nyílt napjával egybekötöt program fő célja az volt, hogy a leendő diákok és szüleik első kézből kapjanak információt a duális képzésben rejlő lehetőségekről, a képzésben aktívan szerepet vállaló vállalkozásokról. A részt vevő partnerek számára pedig szakmai előadások keretében nyílt lehetőség a tapasztalatok megosztására, az eredmények értékelésére.

A szakmai program során Sluzek Éva, a Tolna Vármegyei Vizsgaközpont vezetője tartott tájékoztatót az intézmény vizsgaszervezési tevékenységéről, Illés Orsolya stratégiai koordinátor a Tolna Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara képviseletében a szervezet vállalkozások érdekében kifejtett tevékenységét mutatta be, míg a duális képzés felsőoktásban szerzett tapasztalatairól Lászlóné Kenyeres Krisztina, a Dunaújvárosi Egyetem felsőoktatási igazgatója számolt be.

A rendezvény teret adott a partnerek tapasztalatcseréjének is. A Barta Nonprofit Kft., a Bogos-Trans Kft. és a Treitz Kft. képviselői és a vállalkozásoknál gyakorlatukat teljesítő diákok osztották meg tapasztalataikat, véleményüket és benyomásaikat a képzésről.

Az esemény börzével zárult, ahol a leendő és jelenlegi diákok találkozhattak a duális képzésben részt vevő partner vállalkozásokkal. A börze keretében hasznos információkat szerezhettek a duális képzésről, ahol a valódi gyakorlat és a hasznos tudás megszerzése a cél.

A program keretében az intézmény utolsó éves tanulói, akik hamarosan munkavállalókká válnak, lehetőséget kaptak arra, hogy a munkaerőpiacról ilyen formában is tájékozódjanak.

Kapcsolódó képgaléria

  
  
© 2019 Tolna Vármegyei Szakképzési Centrum / Minden Jog Fenntartva